Oldal kiválasztása

“A jövő töltőpontja a munkahely” nyilatkozta Angela Merkel, Németország Kancellárja a Volkswagen zwickaui ID.3 gyárának megnyitóján.

Azt már minden gyakorló villanyautós tudja, hogy hihetetlenül kényelmes, amikor az autójával nem kell benzinkútra járnia, egyszerűen pár naponta a garázsában bedugja a kialakított áramforrásba a járművét és az reggelre tele töltve várja a következő dolgos hétköznapokat.

Természetesen cégvezetőként, vagy üzleti céllal használt járműveinknek szükséges lehet további töltési lehetőségre vállalkozásunk telephelyén, vagy irodánk előtt, de ne feledjük, hogy hamarosan nem csak saját járműveink miatt, de vendégeink, munkatársaink igényei miatt is szükségünk lehet, vagy legalábbis illik megjelennünk további töltőberendezésekkel cégünk presztízse érdekében.

Visszautalva Angela Merkel szavaira, dolgozóink java része akkor tud sikeresen elektromos autóra váltani, ha ahol a legtöbb hasznos idejét tölti, a munkahelye parkolójában várakozó autója is fel tud tölteni. Hiszen nem minden munkatársunk lakik családi házban, a tömbházak lakásai előtt pedig jelenleg nehézkes és nem is olyan jó ötlet minden parkolóhelyre töltőállomást építeni.

Sajnos a hazai jogszabályi háttér még nem teszi lehetővé, hogy bónuszként ingyenes töltési lehetőséget adjunk munkatársainknak, amit egyfajta munkaerő megtartó szolgáltatásként nyújthatnánk. Mi több a VIP vendégeink és munkatársaink parkolójában a villanyautók által felvett energiát a korrekt energia Áfa mérleg miatt almérővel kell mérnünk. Azt sem teszi lehetővé a hazai jogszabályi környezet, hogy Ön díjat kérjen a töltőberendezések után, vagy legalábbis ehhez be kell szereznie vállalkozásának a szükséges engedélyeket.

Az EVFutár beszállító partnerei feloldják Önnek ezt a dilemmát! Amennyiben oldalunkon megrendeli töltőberuházását, készséggel állunk az Ön rendelkezésére partnereinkkel a vállalkozása tulajdonában levő töltőberendezések adózási szabályoknak mindenben megfelelő üzemeltetési módjának felállításában.

Számolja ki, rendelje meg most töltőberuházását! Mi szállítjuk Önnek a megbízható és profi megoldást mind az eszközök, mind az üzemeltetés szerződési környezet terén!

[CP_CALCULATED_FIELDS id= “34”]